Email: romanfarac@centrum.sk
Fórum
Isper
Re:Roman Farač
Roman Farač | 12.06.2014
Rád by som sa stal adminom
KeWo65 | 10.02.2014
Na serveri som nedavno videl mnoho cheatrov s ktorými sa nedá hrať a nemá ich kto zabanovať!!!
Ide o server [iSPER dust2]-#1 {by saus} !!
Meno na csko KeWo65
email : kevin.cetenyi@hotmail.com
fy_snow
codex | 20.01.2014
chcem podať stiažnosť na admina čo mi dal ban len tak , ďalej chcem požiadať o unban a zároveň aj žiadosť o práva [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovany adminom: STaRDuST
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ 77.247.225.111/banlist/
[AMXBans] Dovod: 'Cheater'
[AMXBans] Dlzka: 'permantne'
[AMXBans] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:1558072'
[AMXBans] Tvoja IP: '87.244.203.17'
[AMXBans] ===============================================
Admini na fy_snow stoja za.....
Dr.Gynekoloq | 03.12.2013
nechápem ako môžete dať práva deťom ako je napríklad Milanko ! Dal mi BAN za WH ktoré som nemal..a keď si myslí že áno tak nech mi pošle demo...Milanko a admin ?? môže robiť admina akurát tak ba servery čo si vytvorí cez Hamachi ...Mal som BAN do včera..už prešiel ale o to nejde ide o to že mi nemal začo dať ten BAN.Bol som na servery asi 20 rázy od vtedy a ani raz tam nebol..tomu sa hovorí aktivita admina na servery..nedávajte zbytočne Adminov ktorý nevedia hrať.Jediný admin čo tam vie je Intense...Z pozdravom Dr.Gynekoloq
codex
codex | 21.11.2013
chcem podať o unban a záčoveň sťažnosť na admina toho ktorý mi dal ban bezprávne mám steam a admin je non steam tuto je môj ban : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin - ) ]iSPER[ ( - KuTkO. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : [cP]|codex| [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ 77.247.225.111/banlist/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1558072 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.244.203.17 ' [AMXBans] ============================================
chcem sa stat adminom ...
fy snow 003 | 01.11.2013
chcel by som bit admin lebo chodim na server kazdi den a kazdi den je tam cheater tak preto by som chcel byt adminom email warcraftg@azet.sk meno na cs paradoxGame.cz
Re:chcem sa stat adminom ...
Igino | 19.08.2014
chodim tam hravat a nevidavam tam cheaterov cim to bude?
admin
Miroslav Komár | 23.02.2013
Meno je Original^[A]~Alahmakalach
admin
Miroslav Komár | 23.02.2013
Chcel by som sa stat adminom na isper de dust 2 only :41002.Budem na server zhnanat vela ludi a budem sa on starat mal by som na nom byt kazdy den. Moje meno je Original [A]~Alahmakalach
moj email: miirkoo@zoznam.sk
de rats 1337 only
Stanislav Šimko | 09.11.2012
Chcel by som sa stat adminom de rats 1337 only lebo tam je vela cheaterov s ktorimi hrajem moje meno na cs je [UNDEAD]
AAA(-_-)AAA email-s.simko@azet.sk